Bardar, Ialoveni

Situată la doar 2 km de vatra satului, ferma de struţi din Bardar este una din cele mai mari din republică. În prezent numărul acestor păsări exotice se ridică la circa 100. Ca să menţină căldura în interiorul încăperilor unde sunt adăpostiţi struţii, fermierul a închis sistemul de ventilaţie, iar pe parcursul zilei păsările sunt scoase afară, unde aleargă ca să se încălzească.

Ferma de struţi de la Bardar prezintă interes deosebit pentru turiştii moldoveni, dar şi pentru cei din afară. Aici turiştii pot admira cai sălbatici, ponei, păuni, fazani, lebede negre, răţuşte şi şoimi.

Intrarea pe teritoriul fermei de struţi de la Bardar costa 10 lei de persoană, iar pentru copii taxa este de 5 lei. Zi de zi această fermă este vizitată de o mulţime de copiii din Chişinău şi din alte părţi ale ţării, iar pe timp de vară, aici vin copii şi din România şi Rusia.

Ferma de struți de lingă Bardar este inclusă în:

> Ruta turistică N4. Clic aici pentru detalii despre această rută...

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.