Lungimea degetelor voastre vă poate dezvălui ceva despre personalitatea voastră? Comparați lungimea degetului arătător şi a celui inelar şi vedeți dacă se potrivește cu o parte din trăsăturile voastre.

Se spune că oamenii care au degetul inelar mai mare decât degetul arătător sunt foarte frumoși. Ei radiază cu farmec, iar alții îi găsesc ca fiind irezistibili. În plus, ei sunt mult mai agresivi şi decisivi în acțiunile lor; de asemenea, nu este nici o problemă pentru ei să-şi asume riscurile. Profesiile pe care le au de obicei sunt acestea: militari, ingineri, jucători de șah şi altele. Oamenii de știință au descoperit ca oamenii care au degete inelare mai lungi câștigă mai mult decât oamenii cu degetele inelare mai scurte.

 

ANTREC-Moldova это Национальная Ассоциация Сельского, Экологического, Культурного Туризма Молдовы, - организация неправительственная, некоммерческая, вне политики. Ассоциация создана в 2000 году и является инициатором открытия первых сельских туристических хозяйств в Республике Молдова.