La cea de-a XX-a ediție a târgului de turism, standul ANTREC - Moldova găzduiește 9 afaceri turistice rurale, dintre care 7 vin cu oferte în premieră:

Oferte speciale la prețuri atractive ne propune "Fata Morgana".

Pensiunile proaspăt incluse în rețeaua ANTREC din Goieni (r. Dubăsari), Grigoriopol și Târgul Vertiujeni (r. Florești) propun cele mai mici prețuri în cele mai pitorești localități din Moldova.

Pentru prima dată își promovează mostrele muzeul privat "Adomnița", o adevărată comoară a neamului.

Cu oferte speciale au venit și pensiunile "Frapat" și "Vatra Strămoșească".

Noutatea absolută a standului ANTREC - Moldova este pâinea de ritual proaspăt coaptă de către Parascovia Loghinescu, care a venit din s. Domulgeni, Florești pentru a invita toată lumea de la târg la cea de a VI ediție a Festivalului Tradițiilor Naționale ce se va desfășura în s. Domulgeni de Duminica Mare (31 mai 2015).

Cu alte detalii revenim în scurt timp.

Vezi toate fotografiile de la eveniment - AICI.

ANTREC-Moldova is a non-governmental, apolitical and non-profit organization that promotes rural, ecological and cultural tourism in Moldova from 2000. ANTREC-Moldova is the first professional rural tourism association in our country, that have created a network of guesthouses. The positive results obtained by ANTREC, throughout its activities, is due to our team: country's top specialists involvements in the fields of culture, ethnology, history, law, economics, ecology, crafts, etc.