În perioada 24-25 aprilie 2018, la Snagov, București, România a avut loc Adunarea Generală a Federației Europene de Turism Rural EuroGites, care întrunește la moment 27 de țări. Grație ANTREC Moldova (RM), țara noastră a devenit a 28-a țară membră EuroGites!
 
În cadrul evenimentului, cu ocazia Centenarului, a fost semnat un acord de parteneriat între ANTREC România și ANTREC Moldova (RM) care consfințește colaborarea colegilor de pe ambele maluri ale Prutului. Documentul a fost semnat de către Gabriel Zamfir, președinte ANTREC România și Svetlana Lazăr, președinte ANTREC Moldova (RM) în prezența Marilenei Stoian, președinte de onoare ANTREC România. 
 
Suntem siguri, că doar unindu-ne eforturile putem obține rezultatele scontate în dezvoltarea turismului din mediul rural al țărilor noastre!

   

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.