Dragi prieteni, va informăm despre oportunitățile oferite de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului pentru oamenii activi de la sate.
 
  • Prioritatea I. Creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin restructurare şi modernizare
  • Prioritatea II. Asigurarea gestionării durabi le a resurselor naturale
  • Prioritatea III. Sporirea investiţiilor în infrastructura fizică şi cea a serviciilor din mediul rural, inclusiv în infrastructura aferentă întreprinderilor agricole plasate în extravilan (inclusiv, construcţia/reconstrucţia şi renovarea pensiunilor agroturistice rurale, cu respectarea limitelor de cazare stabilite prin Normele metodologice și criteriile de clasificare a structurilor de primire turistică cu funcțiuni de cazare și servire a mesei, în condițiile Hotărîrii Guvernului nr. 643/2003, în cadrul exploataţiilor agricole deţinute în proprietate, procurarea de utilaje, echipamente şi instalaţii noi conexe activității de agroturism începând cu anul doi precedent celui de subvenționare şi date în exploatare începând cu data de 1 noiembrie a anului precedent celui de subvenționare).

Noi, cei de la ANTREC, suntem dispuși de a vă oferi serviciile de consultanţă necesare pentru atragerea acestor suporturi către afacerea Dvs.

Persoanele interesate de obținerea subvențiilor, pot transmite solicitarea sa, în formă liberă, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în 1 iulie 2019.

Până în 3 iulie curent vă vom informa despre următorii pași pe care îi putem face împreună, astfel încât să reușim să depunem dosarele Dvs până la finele lui septembrie curent.

La aceeași adresă Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ne puteți transmite si întrebările, apărute în procesul studierii documentului dat, pentru aplicarea Dosarului de soliciiare a sprijinului financiar necesar.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm în dezvoltarea afacerii DVS!

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.