Cursul de intstruire "Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii turistice rurale", Nisporeni, 07-11 noiembrie 2022
 

 

ANTREC Moldova, în colaborare cu Ministerul Culturii și Consiliul Raional Nisporeni, a impulsionat gospodării activi din raionul Nisporeni spre inițierea și îmbunătățirea afacerilor turistice rurale. Beneficiarilor li s-a oferit un curs amplu de instruire în domeniul turismului rural, axat pe aspectele principale ale activităților din regiunea dată și recomandări specifice dezvoltării afacerilor lor de succes. Programului cursului a inclus și 2 zile de vizite în teritoriu, în care au fost vizitate diverse obiective sătești, spații din raion, cu potențial turistic major. Spre finele vizitei de lucru în teren și a dialogurilor cu specific creativ, profesionist - fiecare participant a beneficiat de diverse recomandări întru atingerea succeselor scontate.

 
ANTREC Moldova, prima asociație axată continuu spre dezvoltarea cu succes a turismului rural, continuă să ofere servicii de instruire, consultanță, atragere fonduri și implementare a proiectelor de succes major.
 

 

Toate fotografiile albumului le puteți vizualiza pe pagina Facebook a asociației.

 

 

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.