Pe 23 decembrie, în complexul turistic "Colizei", or. Camenca se va desfășura conferința de încheiere a proiectului "BĂTRÎNUL FLUVIU CONSOLIDEAZĂ COLABORAREA SATELOR NISTRENE PRIN DEZVOLTAREA TURISMULUI RURAL, ECOLOGIC ŞI CULTURAL".

Proiectul este implementat de către Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Republica Moldova în colaborare cu Agenţia de Dezvoltare Regională a Transnistriei, finanţat de către UE şi PNUD Moldova, prin Programul “Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”.

 

În cadrul Conferinței vor fi expuse activitățile proiectului, realizate pe ambele maluri ale Nistrului în perioada 20 decembrie 2013 – 19 decembrie 2014.

În rezultatul implementării proiectului au fost inițiate și diversificate peste 30 de gospodării turistice. În cadrul conferinței vor fi prezentate Studiul potențialului turistic de pe ambele maluri, ”Ghidul turistic pe Nistru” și ”Îndrumarul dezvoltării turismului în mediul rural”.

La acest eveniment vor participa mai mult de 50 pesoane, dintre care participanții la proiect, reprezentanții Donatorilor, APL, instituții de profil.

Fiți alături de noi pe

Facebook:

   Poduri de incredere peste Nistru-Мосты доверия через Днестр!
    Moldova Tourism

Web:

    www.moldova-tourism.md

    www.ngo-ardt.com

Email:

    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel:

    +373 79 23 78 23

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.