La cea de-a XX-a ediție a târgului de turism, standul ANTREC - Moldova găzduiește 9 afaceri turistice rurale, dintre care 7 vin cu oferte în premieră:

Oferte speciale la prețuri atractive ne propune "Fata Morgana".

Pensiunile proaspăt incluse în rețeaua ANTREC din Goieni (r. Dubăsari), Grigoriopol și Târgul Vertiujeni (r. Florești) propun cele mai mici prețuri în cele mai pitorești localități din Moldova.

Pentru prima dată își promovează mostrele muzeul privat "Adomnița", o adevărată comoară a neamului.

Cu oferte speciale au venit și pensiunile "Frapat" și "Vatra Strămoșească".

Noutatea absolută a standului ANTREC - Moldova este pâinea de ritual proaspăt coaptă de către Parascovia Loghinescu, care a venit din s. Domulgeni, Florești pentru a invita toată lumea de la târg la cea de a VI ediție a Festivalului Tradițiilor Naționale ce se va desfășura în s. Domulgeni de Duminica Mare (31 mai 2015).

Cu alte detalii revenim în scurt timp.

Vezi toate fotografiile de la eveniment - AICI.

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.