mun. Tiraspol

Combinatul de vinuri şi coniacuri „KVINT" din Tiraspol reprezintă cea mai mare întreprindere în țările CSI care produce vin, coniac și alte băuturi alcoolice.

Întreprinderea produce peste 60 de nume de băuturi. Este vorba de coniacuri simple, de marcă şi de colecţie cu o vechime de la 3 la 50 de ani, de băuturi naţionale tari, lichioruri, vinuri, balsamuri, calvados.

Combinatul "KVINT" a obținut o mulțime de medalii pentru producția de calitate superioară. Cele mai importante destinații prin care producția combinatului "KVINT" este exportată sînt: Federația Rusiei, Ucraina, Bielorusia, USA, Canada, Kazahstan, Vietnam, Germania, Israel, Elveția.

Combinatul de vinuri şi coniacuri KVINT este inclus în:

> Ruta turistică N17. Clic aici pentru detalii despre această rută...

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.