satul Hagimus, raionul Căuşeni

Într-un loc de o frumuseţe unică, la poale de pădure, se înalţă o cetate de spirit a Sudului Basarabiei - Mănăstirea "Sfintele Femei Mironosiţe Marta şi Maria", situată la 400 de metri de traseul Căuşeni – Tighina. Acest lăcaş are o istorie relativ nouă, e o pornire de acum zece ani.

Mănăstirea "Sfintele Femei Mironosiţe Marta şi Maria" oferă pelerinilor prilej de rugăciune curată şi de reculegere duhovnicească, într-un loc deosebit, unde tradiţia se îmbină cu modernitatea întru acelaşi crez, mântuitor ortodox.

Mănăstirea Marta și Maria este inclusă în:

> Ruta turistică N17. Clic aici pentru detalii despre această rută...

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.