or. Chișinău

Întreaga istorie a C.I.E. "Moldexpo" demonstrează o dată în plus că activitatea lui este ancorată în actualitate şi prezintă un interes sporit. "Moldexpo" este un centru cu tradiţii de peste jumătate de secol, care preia în mod constructiv practicile moderne de activitate expoziţională, ceea ce-i garantează o perspectivă sigură.

Astăzi, "Moldexpo" este un complex expoziţional modern, care contribuie prin intermediul manifestărilor expoziţionale la realizarea proiectelor naţionale, favorizează extinderea relaţiilor economice şi comerciale dintre mai multe ţări şi promovarea mărfurilor autohtone.

Moldexpo este un centru International de expoziții ce presupune conferințe, pavilioane sau expoziții în funcție de evenimentele care se organizează, și este situat în Chișinău. Moldexpo este un complex ce nu reprezintă doar o simplă expoziție, ci o întreaga țară prin evenimentele care se organizează acolo, care au ca scop promovarea valorii naționale și nu numai.

Expozițiile care au loc aici sunt din toate domeniile economice și sociale, precum: medicina, sănătate publica, mobila, industria alimentara și de băuturi, construcții, industria textila, turism și odihnă s.a. Pentru a a participa la aceste expoziții ca vizitator, trebuie să vă interesați din timp despre ce fel de expoziții este vorba în momentul în care vizitați Republica Moldova, deoarece la unele necesită o înscriere la eveniment de pe site-ul complexului Moldexpo.

Aici veți găsi un punct de informare, spații pentru întâlniri de afaceri, acces la internet gratis, xerox, fax, bancomat și locuri în care puteți să serviți masa. Moldexpo este unul dintre cele mai vizitate locuri din Chișinău și este situat pe malul unui lac, în Parcul "Valea Morilor". Complexul Moldexpo îmbina perfect relaxarea cu afacerile.

Pe teritoriul complexului se afla cel mai cunoscut restaurant-vinoteca din Chișinău, numit "Casa Vinului". Aici este spațiul ideal pentru relaxare, dar și pentru a cunoaște bucatele și băuturile tradiționale din Republica Moldova sau ospitalitatea localnicilor.

Complexul este împărțit în 3 părți: zona expozițională și de afaceri, zona de cultură și sport și zona de agrement și turism. În zona expozițională și de afaceri găsiți pavilioanele Moldexpo, pavilionul multifuncțional, galeriile de sticlă, centrul de business și hotelul. În zona de cultură și sport se află traseul de ciclism, pista artificială de schi, alpinism și mini hoteluri pentru sportivi. În zona de agrement și turism se află centru de agrement, parcul de agrement și un restaurant.

Obiectivul este inclus în:

> Itinerar turistic N19. Tur de oraş "Chişinău capitală europeană". Clic aici pentru detalii despre această rută...

Contacte

str. S. Lazo, 13
(+373) 79 23 78 23
antrec@moldova-tourism.md

Autentificare

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Moldova este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit. Asociatia a fost creata in septembrie 2000 si este initiatorul deschiderii primelor afaceri rurale in Republica Moldova. Rezultatele obținute de ANTREC de-a lungul activității sale se datorează echipei noastre formate din specialiști si formatori naționali din diverse domenii precum cultură, etnologie, istorie, drept, economie, ecologie, meșteșuguri etc.